Motorsågar – försäljning, service och reparationer

Hos oss kan du köpa motorsågar från bland annat Jonsered och Echo i olika modeller. Vi erbjuder dessutom service och möjlighet till hjälp med reparationer på alla motorsågar vi säljer och har så klart även koll på de flesta motorsågsmärken. Vi utför då service och reparationer.

Köpa motorsåg

Är du ute efter att köpa en ny motorsåg välkomnar vi dig in till oss. På hemsidan kan du se ett mindre urval av det som du finner i vår butik och verkstad. Vad sägs om en glänsande ny Jonsered eller kanske en Echo? Behöver du hjälp att välja rätt modell guidar vi dig gärna för att se till att du får ett redskap som passar dina behov. Välkommen in till oss!

Reparation motorsåg

Raketservice är riktiga veteraner i att reparera just motorsågar, det var trots allt där vår verksamhet startade. Vi har koll på alla de vanligaste orsakerna till att din motorsåg krånglar eller inte startar och de bästa sätten att reparera eller underhålla sin såg för att behålla en bra funktion. Visste du  t ex att den vanligaste orsaken till att en motorsåg slutar att fungera är för att man använt fel bränsle? Vi rekommenderar Aspen Miljöbränsle!

Köpa motorsåg

Vi servar alla motorsågsmärken och har en gedigen kunskap i hur vi får din såg att fungera väl i många år framöver. Vi hjälper bland annat till med slipning av kedjor och klingor och ser över att allt annat är i sin ordning. Kunskap som hjälper dig att arbeta säkert. Välkommen in så hjälper vi dig och berättar mer.

Produkter kommer inom kort