MOPED & CYKEL

Raketservice säljer många typer av mopeder och cyklar och har ett stort utbud hos oss på plats, men har även möjlighet att specialbeställa från vår återförsäljare Swebike. För att göra detta ber vi dig att kontakta oss, så berättar vi mer om hur det fungerar. Många gånger har vi även den moped eller cykel du söker i lager, vilket gör att du redan samma dag kan få hem den cykel eller moped som du önskar.

Reparationer av cykel och moped

Vi reparerar alla typer av cyklar och mopeder och kan oftast hjälpa dig väldigt snabbt. Som vårt företagsnamn antyder vill vi ge dig snabbast möjliga service till en så hög standard vi kan. Den enda gång det kan ta tid är om det är en större skada på en ovanligare modell. Då hjälper vi självklart till och beställer in de delar som behövs, detta för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Service

På Raketservice servar vi årligen ett stort antal cyklar och mopeder och det är inte helt ovanligt att vi gör försäkringsjobb, dvs ser till att din cykel håller den standard som försäkringsbolag kräver för att du ska kunna försäkra den på det sätt du önskar. När du servar hos oss ser vi till att du säkert kan nyttja din moped eller cykel och ser över det du önskar. Beroende på typ av fordon, modell och märke varierar våra priser, därför ber vi dig att kontakta oss för prisuppgifter. Omfattningen av service spelar också roll för pris.