Gräsklippare – reparationer och försäljning

Köpa gräsklippare

Hos oss på Raketservice kan du få hjälp med det mesta som rör en gräsklippare. Vi gör reparationer, säljer gräsklippare och gör underhåll. Du hittar ett antal olika märken hos oss, bland annat gräsklippare från Klippo. Echo och Stiga finns i vårt sortiment.

Reparationer gräsklippare

Vanliga reparationer vi utför är då gräsklipparen helt enkelt inte startar, vilket i sin tur kan bero på många olika faktorer, därför är bland annat din information som kund viktig för att vi ska kunna ge dig en snabb reparation! Vi har nästan alltid reservdelar och material inne, vilket gör att du oftast får hjälp väldigt fort efter det att vi identifierat problemet.

Service

För att din gräsklippare ska hålla i många år framöver är regelbunden service en god idé. Vi erbjuder service på gräsklippare av alla modeller där du kan få olika paket baserade på din gräsklippare. Vanlig service vi utför är att vi ser över olja, tändstift och luftfilter, vi slipar knivarna, smörjer och gör rent, allt din gräsklippare behöver för att fungera väl. Hör av dig för information om priser på din gräsklippare. Material ingår i den service vi erbjuder.

Klippo energy

Excellent

Excellent

Excellent S

Excellent S

Excellent S GCV

Excellent S GCV

Excellent GCV

Excellent GCV

comet s

Comet s

comet se

Comet se

Comet S GCV

Comet S GCV

Champion

Champion